NL      FR      UK
  +32 10 45 28 82
Wie Wat Waarom

Wie zijn we?

CEE verzorgt energieprojecten voor industriële productiesites. Ons team van ingenieurs, economisten, technici en vakmannen ontwikkelt uw energie-projecten van A tot Z. Ons doel is om energiebesparingen te realiseren in uw bedrijf.

Wat doen wij voor u?

Onze diensten gaan van energieaudits, over voortrajecten tot en met volledige implementaties van energetisch geoptimaliseerde installaties en nutsvoorzieningen. Een methodologie die werkt en resultaat garandeert.

Waarom kiezen voor CEE?

CEE staat voor expertise door praktijkervaring. Onze referenties spreken voor zich. Van audit tot en met implementatie: CEE engageert zich voor technisch haalbare en financieel rendabele energieprojecten die uw bedrijf sterker maken.

 
 
Project in de kijker
Barry Callebaut - Optimalisatie van koelcircuits en stookhuis & implementatie WKKBarry Callebaut - Optimalisatie van koelcircuits en stookhuis & implementatie WKK

Energiemetingen, engineering & (om)bouw van koelinstallaties (combinatie adiabatische koelers en droge koelers), economizer en overkoepelende sturing van de stoomketels en een nieuwe WKK-installatie.

Laatste nieuws